Igényére szabott rendszerek 27 éves gyakorlati tapasztalattal!
Hívjon minket
+36 (30) 2991-799
Termékek » Ipari villanyszerelés » Elektromos hálózatok analízálása és fázisjavítás

Elektromos hálózatok analizálása és fázisjavítás

A wattos fogyasztás 25%-át meghaladó meddő energiát az áramszolgáltató külön díjjal számolja fel. Ez a tétel megtakarítható, ha a létesítményben meddőteljesítmény kompenzációt alkalmaznak. Ehhez egy fázisjavító berendezés beépítése szükséges a főelosztó gyűjtősínjére csatlakoztatva.

Az automatikával felszerelt fázisjavító berendezés különféle kapacitású kondenzátorok kapcsolásával előállítja a létesítmény villamos gépei által igényelt meddőenergiát, így a betápláló hálózatból csak a hatásos energiát kell vételezni. Ez kisebb áramterhelést eredményez a betápláláson, így adott betápláló kábel és főbiztosító esetén nagyobb tartalék képződik, a kihasználtságot tekintve.

A fent említett berendezések beépítése mellett az elektromos hálózatkép optimalizálásával, a vezeték-keresztmetszetek, védelmi beállítások, kapcsolási sorrend, egyidejűség, műszakbeosztás stb. felülvizsgálatával tovább fokozható az üzembiztonság és a gazdaságosság. 

A villamos táplálás minőségéről és kihasználtságáról műszeres regisztráló méréssel tudunk részletes adatokhoz jutni. A kinyert jellemzők nagyban segítenek a hibakeresésben, illetve a fejlesztéshez szükséges tartalék teljesítmények megállapításában. 

Kapcsolatfelvétel
A *-gal jelölt mezőket mindenképp töltse ki.
Adatait bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki. Az űrlap elküldése után egy munkanapon belül visszahívjuk.
...
Copyright © 2018 - Hollik Bt.- Minden Jog Fenntartva