Igényére szabott rendszerek 27 éves gyakorlati tapasztalattal!
Hívjon minket
+36 (30) 2991-799

SKIOLD flexibilis csigák

75 mm és 90 mm-es méret  
0,75 kW és 1,1 kW motorral  
Számos módon kombinálható  
Szinte minden alapanyaghoz használható 

SKIOLD flexibilis csigák

A SKIOLD hajlékony csigák kétféle méretben léteznek, 75 mm-es átmérővel és 90 mm-es átmérővel. Mindkét modellhez tartozékok széles skálája rendelhető. Ennek köszönhetően szinte mindenféle szállítási feladat ellátására ideálissá alakítható. A csiga hengerelt acélból készül, ezért működés közben is stabil marad. A kisebb csiga ideális ásványok, vitaminok illetve halliszt szállításához.

A meghajtó egység

A meghajtó egység mindig hajtóműves motorral van ellátva. Ennek az üzemeltetési költsége alacsonyabb, mint az ékszíjas hajtásnak. A meghajtó egységet a kimenetre és a bemenetre egyaránt fel lehet szerelni. De a bemeneten javasolt a meghajtó egység elhelyezése. Ha a csigát mindkét végét motorral látjuk el, akkor a csiga maximális hossza 30%-al megnövelhető.

Bemenet

A hajlékony csigához tartozó bemenet 300x300 mm méretű. Ezt a későbbiekben további elemekkel lehet bővíteni. A Skiold Flexibilis csigához rendelhető kettős bemenet is. Vagyis az anyagot egy silóból két különböző helyre is lehet szállítani.

A kimenet 150 mm-es, és elő van készítve egy megállító szenzor felszereléséhez. A kimeneteket egymáson is el lehet helyezni, ezáltal két különböző helyről érkező anyagot is lehet  fogadni. Ezáltal elkerülhető a több bemenet felszerelése.

Közbenső bemenet

Közbenső bemenetek kapacitás limit nélkül használhatóak olyan helyeken ahol ugyanazon csigához két bemenet is szükséges. Ezek 100%-ban kitölthetik a csigát, a következő megkötésekkel. A Skiold flexibilis csiga teljes hossza maximálisan 20 méter lehet. A közbenső bemenetet az első bemenettől legalább 3 m távolságban kell elhelyezni. A Skiold Flexibilis csiga nem alkalmas 0,75-nél nagyobb sűrűségű anyagok szállítására.

Takarmányozás

A Skiold flexibilis csigák ideálisan elhelyezhetők takarmánykeverő üzemekben és kisebb üzemekben is. Az ára nagyon kedvező. Végül a rendszer egyesíti a csigás szállítás és a hajlékony csövek nyújtotta előnyöket. 


Letölthető katalógus

Kapcsolatfelvétel
A *-gal jelölt mezőket mindenképp töltse ki.
Adatait bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki. Az űrlap elküldése után egy munkanapon belül visszahívjuk.
...
Copyright © 2018 - Hollik Bt.- Minden Jog Fenntartva