Igényére szabott rendszerek 27 éves gyakorlati tapasztalattal!
Hívjon minket
+36 (30) 2991-799
Termékek » Takarmánygyártó berendezések » FlexMix vezérlő rendszer

SKIOLD FlexMix takarmánykeverő vezérlő rendszer

Felhasználóbarát kialakítás, indirekt világítással
Könnyen kezelhető
3 mérő rendszer kezelése
Fejlett adat kezelés
50 alapanyag kezelés
50 recept kezelés
Alapanyag készlet kezelés

SKIOLD FlexMix új generációs takarmánykeverő / daráló vezérlő rendszer

A FlexMix a SKIOLD válasza a modern takarmány előállítás során felmerült modern vezérlésre vonatkozó igényekre. Nagyon fontos volt egy egyszerűen használható korszerű vezérlő rendszer kifejlesztése, amely jelentősen megkönnyíti a mindennapi használatot. Az igények megnőttek egy olyan vezérlő rendszer iránt, amely könnyen kezelhető, és áttekinthetően tárolja a gyártás adatait.

Hatékonyság

A Skiold FlexMix egyesíti magában a hatékony működéshez szükséges elemeket, pl. a rendszer vezérli az alapanyag raktározást. A rendszer 3 mérőrendszert képes működtetni, melyek segítségével kis mennyiségű anyagokat is pontosan lehet adagolni, pl. folyadékokat, ásványokat.

A Skiold FlexMix a keverési folyamat minden fázisát képes vezérelni. A hagyományos alapelv szerint 1 keverőt használnak, az újabb rendszerekben a keverő előtartállyal és utótartállyal is felszerelhető, és ezáltal egyszerre több keverék is lehet a rendszerben.

Vezérlés és áttekintés

A Skiold FlexMix megszámlálhatatlanul sok számítást végez annak érdekében, hogy a felhasználó a gyártás során teljes mértékben átlássa a gyártás pénzügyi költségeit és tisztában legyen az alapanyagok tápanyagtartalmával.

Az alapadatokon túlmenően a Skiold FlexMix automatikusan kezel 10 további adatot minden alapanyagról. Ilyen adatok lehetnek pl. az adott alapanyagból készülő termék ára, energia, protein, aminosav és foszfor tartalma.

Minden gyártási adat és a riasztások is eltárolhatóak illetve dokumentálhatóak, és később felhasználhatóak. A gyártási adatoktól függetlenül a számítógép regisztrálja az alapanyag készletet, és riasztást ad, ha nincs meg az adott takarmány legyártásához szükséges alapanyag mennyiség.

Praktikus

A Skiold FlexMix nagyméretű megvilágított kijelzővel van ellátva amelyen minden szükséges információ megjeleníthető. A programba beépített biztonsági rendszernek köszönhetően a működés közben fellépő hibalehetőségek száma minimális.

Részleges takarmányozás

A Skiold FlexMix többet tud, mint a takarmány előállítási folyamat irányítása és vezérlése. A berendezésben 5 takarmányozási programot lehet eltárolni, 10 különböző recept között lehet folyamatosan váltogatni. Ennek köszönhetően az állatok mindig a súlyuknak és a koruknak megfelelő takarmány kapják.

Optimális vezérlés

A Skiold FlexMix a nagy és komplex üzemek vezérléséhez is tökéletes berendezés.
A rendszer egy standard számítógépen alapul, amihez PC is csatlakoztatható. Ezen grafikus módon is megjeleníthető minden vezérléshez szükséges információ. A grafikus felületnek köszönhetően a rendszer nagyon jól átlátható, és felhasználóbarát üzemeltetést tesz lehetővé.

A vezérlő rendszert frissíteni és az üzemet működtetni is lehet telefonmodem segítségével. Ezzel a módszerrel a működés közben felmerülő problémákat közvetlenül a SKIOLD szervizközpontból orvosolni lehet.

Középpontban a daráló vezérlés

Az üzem berendezései közül a darálók igénylik a legnagyobb energia mennyiséget. Ezért nagyon fontos a lehető legoptimálisabb módon üzemeltetni a darálókat, hisz az energia felhasználás fontos szempont az optimális takarmányszerkezet kialakítása során.

A Skiold FlexMix vezérlő rendszer segítségével jól kihasználható a SKIOLD tárcsás daráló teljesítménye.

A Skiold FlexMix beprogramozható úgy, hogy a különböző alapanyagoknak megfelelően automatikusan állítsa a daráló tárcsák közötti távolságot. Ezáltal mindig a lehető legjobb takarmánystruktúra érhető el. A SKIOLD FlexMix rendszer a jelenlegi és a jövőbeli igényeknek is megfelelő vezérlőrendszer. 

Kapcsolatfelvétel
A *-gal jelölt mezőket mindenképp töltse ki.
Adatait bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki. Az űrlap elküldése után egy munkanapon belül visszahívjuk.
...
Copyright © 2018 - Hollik Bt.- Minden Jog Fenntartva