Igényére szabott rendszerek 27 éves gyakorlati tapasztalattal!
Hívjon minket
+36 (30) 2991-799
Termékek » Sertéstenyésztés berendezései » Nedves etetés » Folyékony ásványok adagolása

SKIOLD folyékony ásvány beadagolás

Folyékony etetés - Folyékony ásványok 

Folyékony ásványi anyagok

A folyékony etetés során az enzimeket és az ásványi anyagokat könnyebb összekeverni a takarmánnyal. 

A 99,7%-os pontosságú bemérés biztonságos és optimális mennyiségű vitaminokat és ásványi anyagokat juttat az állatoknak.
A Sertés Tenyésztők Nemzeti Bizottságával közösen végzett felmérések szerint a folyékony vitaminok és ásványi anyagok könnyebben elkeverhetőek a folyékony takarmánnyal.  A folyékony premixek jobban hasznosulnak a száraz premixekkel szemben. 

A SKIOLD rendelkezik a folyékony vitamin és ásványi anyagok folyékony etetés során történő beadagolásához szükséges eszközökkel. A 99,7 %-os mérési pontosságnak köszönhetően csökken a trágya foszfor tartalma. Ennek értéke folyamatosan nyomon követhető a SKIOLD datamix vezérlő rendszer segítségével. Itt egyaránt lehet ellenőrizni az egyedi ásványok és vitaminok fogyasztását is.

A SKIOLD élen jár a foszfor kibocsátásra vonatkozó rendeleteknek megfelelő gépek fejlesztésében. Továbbá a folyékony premixeket könnyebb kezelni és kevesebb porral jár a használatuk.

Keverő tartály - folyékony ásványok

A tartályok ugyanarra a mérő rendszerre vannak szerelve. A vitaminok bemérése során az anyagok egyszerre kerülnek a keverő tartályba. Az aminosavak és a lizin lebomlása amennyire csak lehet késleltetve van.  Az anyagok 4 külön tartályban vannak, mert ezek eltérően lépnek reakcióba egymással. A folyékony ásványok agresszív anyagok ezért a berendezés minden olyan része a amely ezekkel kapcsolatba kerül rozsdamentes illetve saválló kivitelben készül. Stabil és megbízható rendszer.

A szivattyúk mérete az ásványi anyagok és vitaminok jellemzőihez vannak kiválasztva. A szivattyúk egyféle házzal és kivitelben kerülnek leszállításra, így könnyű azok cseréje, mert nem igényel különös szakértelmet. 

Kapcsolatfelvétel
A *-gal jelölt mezőket mindenképp töltse ki.
Adatait bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki. Az űrlap elküldése után egy munkanapon belül visszahívjuk.
...
Copyright © 2018 - Hollik Bt.- Minden Jog Fenntartva