Igényére szabott rendszerek 27 éves gyakorlati tapasztalattal!
Hívjon minket
+36 (30) 2991-799
Termékek » Ipari automatizálás, folyamatirányítás

Ipari automatizálás és folyamairányítás

Folyamatirányítás

Az általunk kivitelezett üzemekben a megfelelő teljesítményt, pontosságot és hatékonyságot korszerű automatizálással biztosítjuk. Amennyiben egy üzem elektromos és vezérlőrendszere elavult, vagy működésével problémák vannak, akkor ezen a területen is állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Az egyszerű, hagyományos kapcsolószekrénytől a teljesen automata PLC-s vezérlőszekrényig kínálunk megoldásokat a berendezések működtetésére. Célunk, hogy az adott üzem elvárásainak minél jobban megfelelő, „testreszabott” kezelőfelületet és ésszerűen felépített működtető rendszert alakítsunk ki.

Hagyományos vezérlésnél kapcsolók, nyomógombok, jelzőlámpák, műszerek adják a kezelőfelületet, míg korszerűbb kivitelezésnél a képernyőn kialakított menüképek futtatásával történik az üzem irányítása. A képernyős kezelőfelület szabadon programozható, így a változtatások szabadabban elvégezhetők, mint a huzalozott vezérlésnél. A menüképek tartalmazhatnak folyamatábrát grafikus állapotjelzésekkel, szöveges adatbeviteli ablakot, grafikonokat, eseménynaplót, hibalistát, stb. A programozható vezérlésnél lehetőség van adatok letárolására, illetve különféle jelentések nyomtatására, valamint azok további ügyviteli szoftverekben való felhasználására. 

3D-s érintőképernyős üzem vezérlő rendszer

Az alábbi képeken egy teljesen érintőképernyős vezérlőrendszer látható. Minden az üzemben található berendezés az érintőfelületről vezérelhető és nyomon követhető.

A berendezések a valós elrendezésüknek megfelelően kerülnek megjelenítésre, így könnyen áttekinthető a rendszer. 

Képek ide

Vezeték nélküli épület automatizálás

Kapcsolatfelvétel
A *-gal jelölt mezőket mindenképp töltse ki.
Adatait bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki. Az űrlap elküldése után egy munkanapon belül visszahívjuk.
...
Copyright © 2018 - Hollik Bt.- Minden Jog Fenntartva