Igényére szabott rendszerek 27 éves gyakorlati tapasztalattal!
Hívjon minket
+36 (30) 2991-799

Cégünk múltja - jelene – jövője

A Hollik és Társa Bt. 1992-ben alapított, 100%-ban családi tulajdonú és vezetésű cég. 
A cégalapítás óta eltelt idő alatt mindig törekedtünk arra, hogy amit alkotunk azt örömmel csináljuk. 

Megpróbáltuk az alkalmazottak körében is ezt az elvet érvényesíteni és elfogadtatni.

Az állandó létszám 6 fő. 

A fő profilunk a mezőgazdasági technológiák értékesítése és szervízelése mellett az ipari automatizálás és az elektromos kivitelezés is. A berendezéseket nem csak forgalmazzuk, de telepítjük és szervízeljük is. Tevékenységünket az egész ország területén végezzük.

Az utóbbi években jelentősen megnőtt az érdeklődés a megújuló energiák iránt. Ezzel igyekeztünk lépést tartani, így már a biomassza feldolgozás és a fapelletálás, valamint napelemes rendszerek telepítésében is állunk rendelkezésre.

Mind az elektromos rendszer bővítése mind pedig a napelemes rendszer telepítése előtt fontos, hogy átfogó képet kapjunk a bővíteni kívánt elektromos hálózat állapotáról. Ebben segíti munkánkat egy modern hálózati elemző műszer.

A mezőgazdasági gépek forgalmazását, illetve komplett keverőüzemek építését a Dán Skiold és Andritz Feed and Biofuel (régebben Sprout-Matador) cégek támogatásával végezzük. Ezeknek a gyártóknak a termékkínálata a takarmánygyártás teljes folyamatát lefedik

A nagyobb munkák elvégzéséhez minden technikai felszerelés rendelkezésre áll. Korszerű gépekkel és berendezésekkel, gépjárművekkel rendelkezünk. 

...
Copyright © 2018 - Hollik Bt.- Minden Jog Fenntartva