Igényére szabott rendszerek 27 éves gyakorlati tapasztalattal!
Hívjon minket
+36 (30) 2991-799
Termékek » Takarmány szállító eszközök » Rédler, láncos szállító

SKIOLD Láncos rédler

Akár 200 tonna/h maximális szállítási teljesítmény  
Gabonák, granulátumok és őrölt anyagok vizszintes szállítása  
Galvanizált kivitel  
Tartozékok széles skálája  
ATEX zone 22 minősítés  
Hajlított kivitelben is rendelhető 

SKIOLD láncos rédler

A SKIOLD láncos szállító rédlerei gabonák, granulátum és őrölt anyag szállítására lettek kifejlesztve. A szállítható anyagok ennek megfelelően kis-szemű gabonák és maximum 16 mm-es granulátumok lehetnek, valamint fontos, hogy ezek nedvességtaralma ne haladja meg a 25%-ot. Optimális esetben akár 200 tonnás óránkénti kapacitás is elérhető, illetve a maximális szállítási magasság 40 méter is lehet. A Skiold láncos szállító rédlerek majdnem teljesen kiürülnek, így minimális az esélye az anyagok keveredésének.

Moduláris felépítés

A SKIOLD láncos szállító rédler moduláris felépítésű mely meghajtó egységből, feszítő egységből és bővító elemekből áll. A bővítő elemek 0,6 m, 1,5 m, 2,0 m és 2,4 m hosszúak lehetnek. 

Tartozékok

A SKIOLD láncos szállító rédlereihez sokféle tartozék áll rendelkezésre. Ilyenek pl. a tartályhoz illeszthető bemeneti rész, a jelzéssel ellátott motoros tolózárak, teljesítmény szabályzó, visszafutás gátló, állítható lábak stb.

Ipari kivitel

Alapkivitelben a rédler tömör 4 mm-es fenéklemezzel van szerelve, melyen szintetikus anyagból készült láncvezető elemek találhatóak. Opcionálisan a szállító készülhet 10 mm-es nylon fenékkel is, ennek köszönhetően még csendesebb működés és hosszabb élettartam érhető el. A meghajtó egység, a feszítő egység valamint a bővítő egységek oldalai 3,0 - 4,0 mm vastag galvanizált lemezből készülnek, a rédler borítása pedig 2,0 mm vastag anyagból. A meghajtó egységen túlhordás kapcsolóval ellátott ajtó található.

Hajlított kivitelben is rendelhető a rédler, így nem szükséges pl. a rédler után következő serleges elevátort a földbe süllyeszteni, ezáltal számos probléma kiküszöbölhető. 


Letölthető katalógus

Kapcsolatfelvétel
A *-gal jelölt mezőket mindenképp töltse ki.
Adatait bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki. Az űrlap elküldése után egy munkanapon belül visszahívjuk.
...
Copyright © 2018 - Hollik Bt.- Minden Jog Fenntartva