Igényére szabott rendszerek 27 éves gyakorlati tapasztalattal!
Hívjon minket
+36 (30) 2991-799

SKIOLD őrlőhengeres darálók

Többféle méret és kapacitás  
Alacsony energia felhasználás 
2 vagy 3 görgős kivitel  
Könnyen használható  
Hatékony mágneses szeparátor  
Sokféle alapanyaghoz használható  
Kompakt felépítés 

Kompakt szerkezet

A Skiold termény roppantók robusztus és kompakt szerkezetűek, 8 és 12 mm-es acéllapokból készültek, és erős keretre szereltek. A bemenetnél levő több mágnes szeparátor megakadályozza, hogy az idegen anyagok elérjék az erős golyóscsapágyakkal szerelt hengereket. 

Az őrlők rezgéscsillapítókkal felszerelt hosszú vagy rövid lábakkal is elláthatók, melyek meggátolják, hogy a rezgés tovább terjedjen az alapzatra.

Feldolgozás kettő vagy három hengeren

A Skiold KB160 és a Skiold KB200 őrlőhengeres darálóknak két változata létezik: az egyik két hengerrel, a másik hárommal készül.

  • A termény roppantó két hengeres változata szokásos gabonák őrlésére alkalmas, mint zab, árpa és búza.
  • Borsó, kukorica vagy bab őrlésekor egy harmadik henger szükséges ezen anyagok elődarálására a végső őrlési eljárás előtt.

Kialakításának rugalmasságára jellemző, hogy ha van egy két hengeres daráló és később szükségessé válik - pl. borsó őrlésére - lehetőség van egy harmadik henger felszerelésére a meglevő darálóba. A Skiold KB300 típusú őrlőhengeres daráló alapvetően három hengerrel szerelt.

Kényelmes kezelés

Az őrlőhengeres darálók nagyon praktikusak. Az őrlés mértéke az egy vagy két szorító csavarral rögzített, erős U alakú karral állítható, mely a hengereket állítja egymáshoz képest.

Ha az őrlő három hengerrel szerelt, akkor a harmadik hengert kell állítani a vele ellentétes hengerhez képest, az alapanyag függvényében.

A kapacitás a motorterhelés függvényében állítható a bemenetnél levő tolózár révén, miután a hengerek távolsága az alapanyagnak megfelelően be van állítva.

Skiold KB160

Ez a 4 kW-os motorral szerelt őrlőgép a legnépszerűbb méret, mivel a kapacitása a legtöbb jószágfarm igényét kielégíti 40-től 150 fejőstehénig. 

A KB160 két változatát szállítja a SKIOLD: két vagy három hengereset, ezáltal jól alkalmazható szokásos gabonákra éppúgy, mint borsóra és kukoricára.

SKiold KB300

Az őrlőgép három hengerrel van felszerelve, és a nagy kapacitástartomány miatt a nagyobb farmok számára készül.

Kapacitás / kW arány

A SKIOLD őrlőgépek egyszerű és tökéletes szerkezete nagyon magas kapacitás / kW arányt biztosít. Gabona őrlésekor az energiafelhasználás 50-70%-kal kevesebb, mint más daráló esetén.

Mágnes szeparátor

A nagy terémény roppantók alapkiépítésben tartalmaznak egy speciális beömlőnyílást és egy erős mágnes-csapdát egy fiókban elhelyezve, mely könnyen kivehető ellenőrzés és ürítés céljából.

Minőségi hengerek

Az összes SKIOLD őrlőgépben a hengerek öntöttvasból készültek, optimális őrlést biztosítva az alapanyagnak. Az öntöttvas nagyon hosszú ideig megőrzi a durva felületét, és ez a felületszerkezet könnyen visszanyerhető. A hengerek nem kopnak simára, mint más kemény anyagból készült hengerek. Ez nagymértékben megnöveli a hengerek élettartamát.

Zajszint

Az őrlőgépek mindig híresek voltak a nagyon hangos működésükről. Azonban ezek a modern őrlők rezgéscsökkentővel vannak ellátva, és egy halkabb motornak köszönhetően a zajszint kb. 10 dB-el csökkent, a kapacitást azonban alig befolyásolja. 


Letölthető katalógus

Kapcsolatfelvétel
A *-gal jelölt mezőket mindenképp töltse ki.
Adatait bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki. Az űrlap elküldése után egy munkanapon belül visszahívjuk.
...
Copyright © 2018 - Hollik Bt.- Minden Jog Fenntartva