Igényére szabott rendszerek 27 éves gyakorlati tapasztalattal!
Hívjon minket
+36 (30) 2991-799

SKIOLD folyadék tartály

Kültéren és beltéren egyaránt használható  
Olaj, zsír és melasz tárolására 
Elektromos fűtés 
Szigeteléssel 

Általános felépítés

A takarmánygyártás során a folyékony alapanyagok optimális felhasználása a megfelelő tárolással kezdődik.

A Skiold tartály a folyékony alapanyagok tárolása során felmerülő valamennyi a biztonságos és egyszerű tárolásra vonatkozó igénynek eleget tesz.

A Skiold folyadék tartály függőlegesen kerül elhelyezésre, ennek köszönhetően a tartályban lévő anyag oxidációja minimálisra csökken. A kúpos kialakítású fenéknek köszönhetően a tartályt teljesen ki lehet üríteni, és minimálisra csökken a beszennyeződés lehetősége.

A tetején lévő nyílláson keresztül könnyen hozzá lehet férni a tartály belső részéhez.

A Skiold folyadék tartály úgy van kialakítva, hogy ha folyadékot pumpálunk bele, akkor a tartály fala megakadályozza az anyag "felcsobbanását".

A legfontosabb dolog az, hogy megakadályozzuk a tartályban lévő anyag károsodását és oxidálódását.

Fűtés

A Skiold folyadék tartály egy központi indirekt fűtőberendezéssel van felszerelve. A fűtés teljesítménye 7 kW, ami víz keringtetéssel fűti a tartályban lévő anyagot.

A központi fűtő berendezés nem okoz semmiféle károsodást az anyagban, nem csökken az anyag tápértéke. A berendezés tűzveszélyessége minimális. A termosztátos vezérlés segítségével állandó hőmérsékleten tartható a tartályban lévő anyag. A tartályból a benne lévő anyagot könnyedén ki lehet szivattyúzni, illetve adagolni.

A Skiold folyadék tartály hőmérővel illetve szintjelzővel is fel van szerelve. A külső borítása aluminiumból van, ami alatt egy szigetelő réteg található. Ennek köszönhetően a tartály a szabad térben is elhelyezhető.

Szivattyú / pumpa

Az adagoló szivattyú egy zárt dobozban található a tartály mellett. A szivattyú teljesítménye kb. 600 liter/h, 0,55 kW-os motorral. 


Letölthető katalógus

Kapcsolatfelvétel
A *-gal jelölt mezőket mindenképp töltse ki.
Adatait bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki. Az űrlap elküldése után egy munkanapon belül visszahívjuk.
...
Copyright © 2018 - Hollik Bt.- Minden Jog Fenntartva