Igényére szabott rendszerek 27 éves gyakorlati tapasztalattal!
Hívjon minket
+36 (30) 2991-799
Termékek » Takarmány szállító eszközök » Serleges elevátor, felvonó

SKIOLD serleges elevátor

A maximális kapacitás 200 tonna/h  
Granulátum, gabona és őrölt anyag függőleges szállításához
Galvanizált kivitel  
ATEX zone 22 jóváhagyás 

SKIOLD Serleges felvonó

A D-típusú SKIOLD serleges felvonók gabonák, granulátum és őrölt anyag szállítátára lettek kifejlesztve. A szállítható anyagok ennek megfelelően kis-szemű gabonák és maximum 16 mm-es granulátumok lehetnek. Fontos az is, hogy ezek nedvességtaralma ne haladja meg a 25%-ot. Optimális esetben akár 200 tonnás óránkénti kapacitás is elérhető, illetve a maximális szállítási magasság 40 méter is lehet.

Moduláris felépítés

A Skiold serleges elevátor egy alap testből és egy fej részből áll, ezek közzé illeszthetők a különböző bővítő elemek. Ezeknek azt elemeknek a magassága 1,45 m, 1,95 m illetve 2,95 m lehet. A moduláris felépítésnek és a tartozékoknak köszönhetően szinte minden feladathoz megtalálható a megfelelő szállító eszköz.

Az Skiold serleges elevátor lábai 1,5 - 2,0 mm vastagságú, a fej és az alap 2,0 - 4,0 mm vastagságú lemezből készülnek. A berendezés minden eleme galvanizált kivitelű, néhány főbb elem speciális galvanizálási eljárással készül.

Tartozékok

A Skiold serleges felvonóhoz sokféle tartozék áll rendelkezésre. Ilyenek pl. por elszívás, robbanó ajtók, létra tartó szerkezet, különféle kis bemenetek stb. 


Letölthető katalógus

Kapcsolatfelvétel
A *-gal jelölt mezőket mindenképp töltse ki.
Adatait bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki. Az űrlap elküldése után egy munkanapon belül visszahívjuk.
...
Copyright © 2018 - Hollik Bt.- Minden Jog Fenntartva