Igényére szabott rendszerek 27 éves gyakorlati tapasztalattal!
Hívjon minket
+36 (30) 2991-799

SKIOLD Maximat etető rendszer

Az egyedi szögben épített konstrukciónak köszönhetően nem ragad bele az anyag  
Sima és lekerekített felületek biztosítják az optimális higiéniát  
Könnyen és gyorsan tisztítható öntött műanyag tartály 
Állítható etetés, 7-100 kg-os sertések számára  
Masszív és tartós kivitelben 

Maximat Porker rozsdamentes etető rendszer

A maximat Porker tervezése során igyekeztek a legtöbb tapasztalati tudást felhasználni, melyek elsősorban a minőségre, megbízhatóságra és a takarmány higiéniára fókuszáltak.
A maximat porker rozsdamentes etető vályújának mindkét oldalán itató tálca található.
Egyik legfőbb előnye, hogy egy Maximat Porker akár 50 sertést is képes kiszolgálni.

Maximat Aqua itató rendszer

A választás után a malacok számára elengedhetetlen a tiszta víz. 
A csepegtető itatóval ellátott Maximat Aqua a Skiold által szabadalmaztatott itató rendszer, mely  ideális akár 30 kg-os malacok számára is.

A folyamatos vízellátást egy vízvezeték biztosítja. A vályúba csepegtetett víz áramló hatást kelt, így a választott malacok vízfogyasztása megnő.

A víz áramlása könnyen és egyszerűen beállítható és szabályozható.  A hagyományos vízcsövön egy itatószelep található, melynek használatát a malacok nagyon gyorsan megtanulják.  Az itató vályú rugóra van felfüggesztve ezáltal könnyen leereszthető és tisztítható.

Beállítás

A beállító fogantyú ergonomikus kialakítású és erős műanyagból készül. Az adagolón található számok segítségével egyszerűen beállítható az adagolási mennyiség. A skála segítségével akár nagyon kis mennyiségű takarmány kiadagolása is beállítható.

Megbízható működés

Az etető rendszerek számára a takarmány elakadása jelenti a legnagyobb kihívást, melyre a SKIOLD is kereste a megoldást. A legoptimálisabb csúszási szögnek és az adagolást biztosító rugónak köszönhetően abszolút tisztán tartható a berendezés, és minimálisra csökkenthető az eldugulások száma. 

Maximat Weaner etető rendszer

Utónevelt malacok számára ideális megoldás.  A kúpos kialakítású garatnak köszönhetően nem ragad bele az anyag, még akkor sem, ha magas a takarmány nedvesség és zsír tartalma. A rugalmas forgó adagolóegységeket még az utónevelt malacok is könnyen használják. A vályú poliészterből készül, és külön etető és itató részt tartalmaz. Egy adagoló akár 60 malac kiszolgálására is alkalmas.

A Skiold extra itató rendszer használatát is javasolja. A Maximat Aqua rendszer könnyen kombinálható a Maximat Weaner adagolóval 


Letölthető katalógus

Kapcsolatfelvétel
A *-gal jelölt mezőket mindenképp töltse ki.
Adatait bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki. Az űrlap elküldése után egy munkanapon belül visszahívjuk.
...
Copyright © 2018 - Hollik Bt.- Minden Jog Fenntartva